sabrinagibson -
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Gleder meg ubeskrivelig mye til sommeren. Den er like rundt hjørnet. Så er det nok mange som tenker, hæ, det er lenge til. Det er kanskje lenge til, men tiden går utrolig fort. Det syntes ihvertfall jeg! Teller ned til dagen mamma og stefar kommer over til graduation. Det skal bli så godt å se dem igjen. Etter graduation skal vi nemmelig videre til Las Vegas og blir der et par dager, og deretter skal vi kjøre til LA, er der et par dager, og så kjører vi opp til San Francisco langs kysten. Dette er noe jeg har drømt om lenge og endelig skjer det. Så det er noe jeg virkelig ser frem til. Tror det er mange jenters drøm å dra på roadtrip, spesielt i California. Etter vi har vært i SF, så flyr vi til Washington DC og er der en natt og deretter beveger oss hjem mot Norge. Tenker det blir veldig bra. 

Las Vegas 


L.ASan Francisco 
Som sagt, jeg gleder meg veldig til min kjære mor og stefar kommer. Så skal vi ha en hyggelig ferie i sammen <3 

 

-Sabrina 


 • 0

  Sykt rart å ikke være hjemme på julaften.. Men har kost meg masse med min Amerikanske familie. De er kjempe herlige alle sammen, så det å feire med alle sammen fylte det lille tomrommet. 
  Det gledet meg også veldig at både tanter og onkler, og besteforeldre ga meg gaver. Det ble nesten ikke gjort forskjell på meg og barnebarna. Har fått gavekort til Victorias Secret og Macys, og masse mer.
  Hvert år gir bestemor Pat 300 dollar til barnebarna, og jeg fikk det også. Ble utrolig overrasket, hun er så snill og god. Av vertsforeldrene mine fikk jeg Daisy by Marc Jacobs parfyme, øredobber, gavekort, neglelakk, og klær. Er kjempe fornøyd! Og av mine kjære foreldre fikk jeg en utrolig fin ring, og mat fra Norge. Vertsfamilien min elsker norsk sjokolade, så det er nok spist opp for lengst, haha. 
  Dette var det jeg fikk til morgenen idag. Fikk flere ting utover kvelden. Er så utrolig takknemmelig for alt. 


  De nydelige øredobbene jeg fikk av vertsmor og vertsfar 


  Ringen jeg fikk av mamma,stefar og lillebror 


  Skypet familien min på julaften <3 


  Senere idag dro vi til bestemor Pat for å spise mat og åpne mer gaver :) Var en hyggelig kveld 

  Har vært en bra dag. Uheldigvis så har jeg blitt ganske forkjølet. Stemmen min er så og si borte. Det er ganske kjipt å være syk i ferien, så jeg håper bare at jeg 
  blir frisk igjen så fort som mulig!

  Håper alle dere der ute nyter juleferien så langt :)

   

  -Sabrina 

  #utveksling #usa #explorius 

 • 0

  Julen er her! Og jeg må innrømme at det er litt trist å ikke være hjemme, men jeg skal ikke tenke for mye på det, for dette er en sjanse jeg aldri får igjen. Derfor skal jeg nyte juleferien sammen med vertsfamilien min. Julaften får jeg feiret i flere år fremover i Norge. Så jeg er ikke lei meg for det. Siden jeg er her i statene så merker jeg ikke så mye tomrom som familien min gjør hjemme. For de er fremdeles i de samme omstendighetene og føler at jeg mangler. Savner de veldig mye, og gleder meg til å se mamma og stefar i mai! 

  Uansett, jeg har det veldig fint her og gleder meg til å ferie jul med dem :)   Håper alle hjemme i Norge får en god jul og et godt nytt år. Så sees vi igjen om noen måneder. 

   

  -Sabrina 

  #utveksling #USA #explorius 

 • 1

  Hei!

  Har nå godt på cheerleading i litt over en måned og jeg trives veldig med det. Vi gjør for det meste enkle øvelser på skolenivå, ikke noe store greier hvor vi konkurrerer osv.
  Men ja, som sagt, veldig morro å være med på!


  Jeg er i midten på høyre side


  Og her står jeg på venstre side 


  Kayley og meg 

   

   

  -Sabrina 

   

  #utveksling #USA #explorius

 • 0

  Årets første snø kom for et par dager siden. Litt skuffet siden det var så lite, men men. Håper det kommer masse mer! Vil at det skal være hvitt til jul.
  Var ikke på skolen igår og heller ikke idag pga. gasslekasje. Gjorde ikke meg noen ting, for nå er det snart juleferie og jeg kan nesten ikke vente :)

   

  Beklager lite blogging igjen, men er ikke så mye som skjer i hverdagen. Og de fleste helgene skjer det ikke mye heller. Men skal prøve å komme på mer å blogge om.

   

  -Sabrina