sabrinagibson -
Hjem Add Om meg Kontakt

1


Nå er fotballsesongen dessverre over, vel, vår siste kamp er på fredag. Og i november starter basketballsesongen, og det er da jeg skal bli cheerleader.

Min herlige vertssøster, Emma <3


Må si det har blitt mange turer til McDonalds, Sonic, Pizza Hut osv osv. Er ikke rart amerikanere blir feite! I tilegg så er det mye billigere å spise usunt. 


Brandon!


Senior 2014


Sist helg var vi å hentet en hest jeg kan låne imens jeg er her. Så da har meg og Emma en hest hver som vi kan bruke :) 
Andre gangen jeg rei (fredag) så falt jeg av og forstuet håndleddet, så da ble det en tur på akutten, hehe. Gikk heldigvis bra, men er ganske håven fremdeles. 

Og så skjedde det da. Men hadde en utrolig bra dag, så var verdt det. Håndleddet er heldigvis ikke brukket, så det eneste jeg kan gjøre nå er å la det 
bli bedre av seg selv :)

 

-Sabrina 

 

 • 0

  Må virkelig si at Missouri er et vakkert sted. Sist søndag var meg og vertsfar ute å kjørte litt. Han viste meg elven Missouri River og jeg fikk til og med være med på å kutte mais. 
  Det er fult av mais-åkere overalt! Og ikke minst soyabønner. Men den type maisen de har her er tør og hard som blir brukt til dyrefòr og til å lage alkohol hvis jeg ikke tar feil.

  Her er noen av bildene :-)   Morsom dag :-)

   

  -Sabrina


  #Utveksling #Explorius #USA #Missouri 

 • 4

  Heisann! 

  Som sagt så var det homecoming på fredag. Forrige uke var interessant. Hver dag så hadde vi forskjellige temaer for hva vi skulle kle oss som. 
  Mandag: fake an injury day
  Tirsdag: villan day
  Onsdag: glitterday
  Torsdag: superhero day
  Fredag: Spirit day (black & gold, skolens farger)

  Så var fredag den store dagen hvor vi hadde fotballkamp på kvelden. Heldigvis så vant vi! Men skolen min tar ikke dansen som er etter kampen så veldig seriøst.
  Mange steder i USA så er homecoming en stor greie hvor alle kler seg ganske formelt, men på skolen min så hadde folk på seg vanlige klær, og det var nesten ingen som
  gikk på dansen heller. Men men.. Hadde ihvertfall en morro kveld :)

  Her gjør vi oss klare for paraden    

  Forrige uke så døde dessverre faren til en av guttene på fotballaget.. Her hadde vi et minutts stillhet etterfulgt av at alle slapp ballongene sine opp i luften,
  inkludert publikum. Det var et utrolig sterkt øyeblikk, og dette har påvirket hele skolen og den lille byen vi bor i.


  Her ser dere de to guttene og moren

  Så var kampen i gang!
  Homecoming kanditatene for konge og dronning   

   

   

  -Sabrina  #utveksling #explorius #USA 

 • 1

  Da har jeg endelig somlet meg til å lage en liten film av oppholdet mitt så langt. Har selvfølgelig ikke filmet absolut alt jeg har drevet med, men har prøvd så godt jeg kan.
  Skulle gjerne få tatt bilder når jeg er på skolen, men det er ikke lov med mobil på skolen. Ingen elektroniske ting med andre ord. Så det er litt kjipt, men hvis noen ønsker å se 
  hvordan skolen ser ut så kan jeg sikkert gå rundt å ta bilder når skolen har slutta. Hvis jeg noen gang gjør det så ikke forvent noe store greier. Skolen er gammel og liten.
  Da skjønner dere kanskje hvorfor jeg ble skuffet med plasseringen min. Men jeg gjør det beste ut av alt sammen. Har det jo faktsik bra selvom jeg klager litt innimellom. 

  Nok om det. Jeg skal nok få tatt bilder av skolen og nærområdet veldig snart :) 

   

   

  #utveksling #explorius #missouri #USA 

  -Sabrina