USA Film (sabrinagibson)
Hjem Add Om meg Kontakt

1

USA Film

Da har jeg endelig somlet meg til å lage en liten film av oppholdet mitt så langt. Har selvfølgelig ikke filmet absolut alt jeg har drevet med, men har prøvd så godt jeg kan.
Skulle gjerne få tatt bilder når jeg er på skolen, men det er ikke lov med mobil på skolen. Ingen elektroniske ting med andre ord. Så det er litt kjipt, men hvis noen ønsker å se 
hvordan skolen ser ut så kan jeg sikkert gå rundt å ta bilder når skolen har slutta. Hvis jeg noen gang gjør det så ikke forvent noe store greier. Skolen er gammel og liten.
Da skjønner dere kanskje hvorfor jeg ble skuffet med plasseringen min. Men jeg gjør det beste ut av alt sammen. Har det jo faktsik bra selvom jeg klager litt innimellom. 

Nok om det. Jeg skal nok få tatt bilder av skolen og nærområdet veldig snart :) 

 

 

#utveksling #explorius #missouri #USA 

-Sabrina   • 12.10.2013 kl.20:02
    Hallo!! Helt til å begynne med at dene siden er den mest spennende blogen på hele blogg.no, hundre prosent ærlig! Jeg beklager at jeg ike har skrevet komentar tidligere men nokjen gungar så er jeg bare littegrann lat så ender man opp med å glemme det. Fordi det er latterlig munge frekje som poster komenterer. Jeg har flere ganger nemlig selv dumme komenterer da jeg hadde blogg. Det var dypt vondt. Jeg håper veldig at du ikkje får noen dumme kommenterer og at du får kjempe mange flere kjekke kommenterer. Da jeg har lagt ned bloggg tykjet jeg at jeg skulle sende en link til ein konkurranse som jeg nettopp har meldt meg på. Premmien er et gave kort. Jeg håper kjempe mye at jeg vinner, men lykken med med meg så håper jeg at du skal! Det hadde vært utrolig gøy om du ble med!    Kommenter her
    Design og koding: Ina Anjuta