Missouri (sabrinagibson)
Hjem Add Om meg Kontakt

2

Missouri

Heisann! 

Først må jeg bare beklage så mye for at jeg ikke har fått blogge før nå. Det har vært noen hektiske dager siden jeg kom. Har tilbrakt mye tid med familien. Har blant annet vært på Target og Walmart å kjøpt inn mat og litt ting til rommet mitt. Var også en tur innom et stort kjøpesenter og gjorde litt shopping på American Eagle, Victorias Secret, Journeys (skobutikk) og mye mer! Har dresskode på skolen så måtte sørge for å kjøpe topper som dekker skuldre og shorts som rekker ned til fingertuppene hvis du står med armene intill kroppen.. Litt kjipt det der, men sånn er det.  

Angående skolen så er den veldig liten (200 elever). Det er fra 1.klasse-12.klasse. Jeg er senior og vi er bare 12 stk. Hvert fag jeg har så er det blanda elever, dvs. det kan være 15-17 åringer i en klasse. Spørs bare hvilket fag du har valgt. Ganske spesielt og uvandt for meg. Har matte i 2.time og jeg er den eldste i den klassen. Resten er 14-15åringer som bråker og sier de rareste ting haha.
Ellers er lærerne veldig hyggelige og morsomme. 

Slik er skoledagen min: 

1.time: College English
2.time: Spanish II
3.time: Art I
4.time: American History
5.time: Algebra II 
6.time: Biology
7.time: Personal Finance/Business Tech 
8.time: Health/PE (Helseklasse første semester og gym andre semester)

Skoledagen er lang! Fra 8:00 til 15:00. Man har 3 minutter på å komme seg til neste klasserom og den eneste pausen vi har er 25 minutter (lunsjen). 
Reglene på skolen er slik at man ikke kan ha med sekken rundt til de forskjellige klasserommene, den må ligge i skapet hele tiden, så man må gå innom skapet etter hver time og ta med seg de nødvendige bøkene man trenger. Første dagen slet jeg med dette og fikk ikke låst opp skapet, men nå begynner jeg å få taket på det :-)

Her kommer noen bilder fra oppholdet mitt og hvis det er noe dere lurer på feel free to ask, og hvis det er noe spesielt dere vil at jeg skal blogge om så bare si ifra!  

Her bor jeg :-)  

So far so good! Har hatt en kjempe fin første uke og alle har tatt meg imot med åpne armer. Ser virkelig frem til dette året. 

-Sabrina • 31.08.2013 kl.23:05
  Hvor i Missouri er det du bor? :)
  01.09.2013 kl.06:44
  Anonym: Jeg bor Carrollton  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta